Stresslæge Logo
Stresslæge Logo
Stress

Det kan lade sig gøre! …at overvinde stress!

Læs om Jonna, der knækkede koden til sin stress

Af Stresslæge Trine Rønnov

Skriv til medarbejders email
Skriv til medarbejders email
Jonna havde hele sit liv levet med følelsen af, at være anderledes og forkert. Det førte hende som voksen direkte ud over kanten til langvarig stress. I dag har Jonna lagt alt det bag sig. Hun har fået opbygget et solidt selvværd, fundet balancen og ikke mindst accepten, takketvære mødet med mindfulness, som hun stiftede bekendtskab med under sit AMSI® forløb. “I dag ser jeg på mig selv med langt venligere øjne og med fulkommen accept. Jeg følger nu mine drømme med et arbejdsliv, hvor der er plads til hele mig, og hvor jeg hver dag er glad for det, jeg laver. Min mand siger, at mit stabile humør og overskud har gjort hele forskellen for vores familie. Børnene er også gladere og vi har langt færre konflikter.“ “Jeg lever igen, jeg trækker vejret. Jeg ser lyst på livet og fremtiden og glæder mig hver dag over, at jeg tog min stress alvorligt og fandt det, der virkede for mig.“ “Jeg har tabt mig 9 kg! Jeg er holdt op med at trøstespise og overspiser ikke længere – fordi jeg kan mærke min krop. Jeg har lært at tage vare på mig selv, at prioriterer mig selv og mine gåture og meditation. Jeg er langt sundere og stærkere end jeg nogensinde har været før – mentalt og fysisk!“ “Nu kan jeg se mig selv i øjnene i spejlet og sige: Du er god nok – du gør det godt nok!“ “Jeg ved jeg gør mit bedste og det er godt nok! Den erkendelse er som at smide de blyklodser, der har holdt mig nede i alt for mange år“

Blev hentet i ambulance

“Jeg kunne ikke sove om natten, jeg havde hjerteflimmer, trykken for brystet. Jeg havde en konstant uro i min krop. Jeg kunne ikke overskue, hverken mig selv eller min familie.” “En aften havde jeg så voldsom trykken for brystet, at jeg blev hentet i ambulance. Jeg havde det så dårligt og troede aldrig jeg vil få det godt igen!” “Igennem mit forløb hos Trine, er det virkelig gået op for mig, at jeg har været mine egen største stressfaktor. Hele mit liv har jeg været ydrestyret. Jeg har hele tiden skulle sikre mig, hvordan andre havde det, hvordan de reagerede og hvad de synes om mig. Jeg levede af andres anerkendelse, fordi mit eget selvværd var nærmest ikke eksisterende.” “For det meste havde jeg det elendigt! Jeg var ked af det, og inderst inde ulykkelig” “Jeg levede med en næsten konstant frygt for at fejle. Det sad dybt i mig. Jeg skulle hele tiden sikre mig, at tingene, jeg lavede, var 120% i orden eller også holdt jeg mig tilbage og turde ikke gøre eller sige noget højt, for tænk nu, hvis jeg fejlede….!” “Jeg kunne bruge dagevis, på at bekymre og ærgre mig, når jeg følte, jeg havde fejlet. Og jeg sad tilbage med en følelse af, at være overmandet af total fiasko” “Jeg ønskede bare at flygte fra situationen. Enten gjorde jeg det rent fysisk eller ud i et misbrug af chokolade og kager.” Det gik for alvor op for mig under mit AMSI® forløb, at mit noget destruktive forhold til mig selv, har været en udløsende faktor for stress.” “Den konstante angst for at fejle, den dårlige samvittighed, når jeg følte jeg ikke slog til og min helt uovertruffen evne til at svinge min indre hammer, er jo ren guf for amygdala og alarmberedskabet.” “Der er ikke noget at sige til, at jeg knækkede, hvem kan leve under det pres?”

Nøglen hed mindfulness!

“Mindfulnessen har gjort, at jeg tydeligt kan mærke, hvad der er godt og hvad der ikke er godt for mig.” “Med mavefornemmelsen forrest har jeg fundet ind til en måde at være i livet på, hvor jeg, modsat før, er centrum i mit eget liv.” “Jeg har taget ”magten” tilbage, for jeg behøver ikke andres anerkendelse for at vide, at jeg er god nok.” “Mindfulness har givet mig et mere stabilt humør, en accept af de ting, der er sket/sker i mit liv og den måde, jeg ser verden på.” “Det har gjort en kæmpe forskel for mig og min lille familie.” Og jeg har taget mindfulnessen 100% til mig, i dag udbyder jeg selv mindfulnessforløb i skoven, fordi jeg ved, hvor stor en forskel det kan gøre hvor meget det kan ændre ens mindset, og liv… og dermed også sine nærmestes!” “Mindfulnessen er en integreret del af min hverdag nu. Det kommer jeg aldrig til at lave om på! Det er virkelig en livstilsændring, der har skabt positive resultater for mig og min familie.” —- Vil du vide mere om AMSI® metoden og det stressforløb, der hjalp Jonna til mental styrke, større selvværd, balance, accept… og ikke mindst stressfrihed! Så klik her Er det mere overskueligt for dig at høre om AMSI® metoden? Så se med i seminaret ‘Aldrig Mere Stress Igen’ her, hvor jeg fortæller mere om AMSI® metoden og mit stressforløb.

Få hjælp til håndtering af din stress i Stresslægens nyhedsbrev.
Tilmeld dig her

Vi skal have din tilladelse for at kunne kontakte dig, og sende dig mails. Ved tilmeldingen her, modtager du automatisk Stresslæge.dk's ugentlige mails med inspiration og tilbud.

Du kan til hver en tid framelde dig de ugentlige mails, enten ved at trykke "unsubscribe" nederst i mailen, eller ved skriftlig henvendelse til os på info@stresslaege.dk .

Sygemeldt med stress – hvornår er jeg klar til arbejde igen?

Stress smitter dine børn!

Arbejdsrelateret stress er blot en skrøne

Find gode råd om stress

icon

Smut forbi vores blog og få hjælp til at finde vejen ud af din stress

Bliv klogere på stress her

Brug for en snak?

icon

Jeg sidder klar til at tale med dig om din situation og stress

Book en samtale her

Kontakt os

icon

Adresse

Assensvej 506-510
Faldsled, 5642 Millinge

Email

info@stresslaege.dk

Telefon

+45 23 46 24 02

Stresslæge Logo

Assensvej 506-510, Faldsled, 5642 Millinge
Email: info@stresslaege.dk
Tel: +45 23 46 24 02

Copyright © Stresslaege.dk 2024

Stresslæge Logo
Stresslæge Logo
Stresslæge Logo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev