Stresslæge Logo
Stresslæge Logo
Stressterapeut uddannelsen

Stressterapeut uddannelse

For dig, som søger et nyt meningsfuld arbejdsliv - efter stress

Pil
Bliv uddannet lægeeksamineret stressterapeut

- der er brug for dig!

  Brug din kompetence som tidligere stressramt, og vær med til at reducere stressniveauet i Danmark - Du bliver blandt de absolut bedst kvalificerede i landet - Du bliver lægeeksamineret stressterapeut - Du bliver uddannet af de allerdygtigste og får eksperthjælp til at starte din egen virksomhed - Du bliver mere end stressterapeut; du bliver stressekspert og uddannet mindfulnessinstruktør - Du sikrer dig selv og andre stressfrihed for altid fremover Din egen stress er en styrke, når du skal hjælpe stressramte til et liv helt uden stress   Du kan høre om uddannelsen i videoen her:
Vil du gøre en forskel for stressramte?

...og professionelt hjælpe dem videre til et nyt liv og en tilværelse uden stress?

...samtidig med at du lærer at passe på dig selv i dit nye arbejdsliv?
 • Vil du uddanne dig til ekspert og bidrage til at reducere stressniveauet i Danmark og samtidig gøre en kæmpe forskel i andre menneskers liv?
 • Er du sundhedsfaglig behandler, coach, leder eller lign., og vil du gerne styrke dit fundament og samtidig kunne tilbyde varig, veldokumenteret hjælp til stressramte?
 • Går du med drømmen om at blive selvstændig, skabe din egen forretning og få en uddannelse, der ser på det hele menneske?
 • Vil du gerne arbejde med arbejde professionelt med stress i din nuværende ansættelse eller egen eksisterende virksomhed, men mangler et mere dybdegående, fagligt fundament?
 • Vil du arbejde professionelt med stressede efter de nyeste evidensbaserede principper?
 • Vil du kunne tilbyde et fagligt velfunderet, professionelt og effektivt alternativ til stressbehandling i det danske samfund, med fokus på det hele menneske?
Så er du landet det rigtige sted! Uddannelsen til stressterapeut er på et meget højt fagligt niveau og kvalificerer dig til at være blandt de bedst kvalificerede inden for stressbehandling Danmark.
Bølge

Er uddannelsen noget for dig?

Vi sidder selvfølgelig klar, hvis du har brug for at tale med os for at finde ud af om Stressterapeut uddannelsen hos Stresslæge er det rigtige for dig.

Du kan booke en tid til en uforpligtende snak med stresslæge Trine Rønnov herunder.

BOOK EN SAMTALE OM UDDANNELSEN HER

Bølge
Der er brug for dig!
Der er et kæmpe udækket behov for velkvalificerede, fagligt dygtige og kompetente stressterapeuter, der professionelt kan hjælpe andre folk ud af deres stress på en gennemgribende og holistisk måde. Der er et stort behov for hjælp inden for stort set alle erhverv, når det handler om håndtering og behandling af stress. Dels mhp. at forebygge, men ikke mindst for at handle, og behandle, når en medarbejder går ned med stress. Uddannelsen bygger på AMSI® metoden, der er udviklet i Stresslæge.dk i 2016 med det formål at hjælpe stressramte på en langtidsholdbar måde. Metoden har allerede hjulpet flere hundrede ud af deres stress – for altid. Grundstenen i AMSI® er den 360 graders tankegang, som sikrer helhedsbehandling af stressramte og er baseret på de bedst egnede elementer fra hhv. lægevidenskaben, psykologi/psykoterapi og mindfulness. Deltagerne er efter et AMSI® forløb ikke alene stressfrie, men har også lært så meget om sig selv og deres egen stresshåndtering, at de ikke går ned med stress igen.
“I stresslæge.dk har vi brug for flere dygtige kollegaer til at hjælpe stressramte og virksomheder”

Trine Rønnov, Stresslæge.dk

1

Aldrig mere stress igen AMSI®

2

Introduktion til uddannelsen

3

Mindfulness instruktør

4

Stressspecialisten

5

Stressterapeut

Bølge
Hvem kan blive uddannet hos os?
 • Du kan blive uddannet stressterapeut fra stresslæge.dk, hvis…Du selv har personlig erfaring med stress - det ser vi som en nødvendig styrke, når du skal hjælpe andre i samme situation. Du er villig til at arbejde med din stress på et niveau, så du aldrig mere går ned med stress igen.Vi tager altid en individuel vurdering ifm. en samtale med dig, hvor vi sammen finder ud af, om vi er et match.Derudover er du enten:
  • Sundhedsfaglig uddannet Læge, sygeplejerske, sosu assistent, fysio- eller ergoterapeut e.lign.
  • Psykoterapeut el. coach uddannet Måske har du i forvejen en stresscoach uddannelse, men kan mærke, du har brug for at blive klædt endnu bedre på fagligt, for at kunne levere den gode kvalitet du ønsker.
  • Andre erhverv  Vi har også lærere, pædagoger, socialrådgivere, journalister, gymnasielærere, ingeniører o.a. på uddannelsen.
  • Vi vil rigtig gerne have ledere med på uddannelsen.

Spørgsmål?

Vi sidder klar, hvis du har brug for at tale med os om uddannelsen.

bølge
“Jeg har ikke været ét sekund i tvivl om mit valg af uddannelse til stressterapeut hos Stresslæge.dk. Uddannelsen er meget autentisk og er helt tæt på det virkelige liv med stress. Jeg lærer at forstå min stress og kan forlade den igen med værktøjer for livet, så jeg aldrig mere får stress igen. Uddannelsen giver mig masser af faglig viden kombineret med en mesterlære, der giver helhedsforståelse og kommer helt ind under huden. En virkelig øjenåbner for livet“

Inger Kirstine Osmundsen, sygeplejerske og stressterapeut

"Jeg fik så meget mere og andet end jeg overhovedet havde forestillet mig på mit AMSI®️ forløb, at jeg bare måtte fortsætte på uddannelsen. Det har jeg ikke fortrudt. I dag lever jeg et liv i overensstemmelse med mine værdier. Det er godt for mig. Og det er godt for min familie."

Mia, 40 år, socialrådgiver og stressterapeut

Uddannelsens opbygning
Uddannelsen er opbygget af moduler, der består af onlinemøder, retreats samt en privat Facebook gruppe for hvert modul. Modulerne tages i kronologisk rækkefølge startende med AMSI® forløbet, hvor du kan starte med det samme, når du har tilmeldt dig. Onlinemøderne foregår løbende på alle vores moduler. Her tager vi spørgsmål og refleksioner op med afsæt i pensum, og har derudover fokus på din faglige udvikling og på din trivsel, så du bliver en knivskarp terapeut, der ikke går ned med stress igen. Onlinemøder finder primært sted på følgende tider, som vi supplerer med ad hoc online workshops Modul tidspunkt Stressterapeut modulet, undervisning og supervision Mandage kl. 8-9 Stressspecialist modulet, undervisning og refleksion Mandage kl. 9.30-10.30 Mindfulness instruktør modulet Tidspunkter varierer fra hold til hold. Kontakt os for spørgsmål ang. næstkommende hold. Vi har opstart i 1. og 3. kvartal hvert år. Som stressterapeutstuderende har du mulighed for at deltage i alle onlinemøder, som observatør (“LYT, LÆR og REPETÉR”) på de moduler, du tidligere har været tilknyttet. Undervisningen mandag morgen ligger altid ml. 8-10.30. Er der studerende, der har klient forløb, er der supervision fra 8-9, hvor alle på uddannelsen er velkomne, og derefter den teoretiske undervisning for de relevante hold. Spørg ind til, hvordan det kommer til at se ud for dig, i dit unikke uddannelsesforløb.

Bølge
Hvorfor er denne uddannelse anderledes end andre stressuddannelser?
 • Du bliver fulgt af stresslæge, Trine Rønnov og aut. psykolog, Hans-Jørgen Andersen hele vejen igennem forløbet i en slags mesterlære, så du aldrig føler, at du står alene.
 • Vi er begge eksperter i stress, og med hver vores baggrund, udgør vi et super stærkt lærerteam.
 • Du får personlig og individuel træning, vejledning og supervision i gruppe gennem hele uddannelsen.
 • Du får den nyeste og mest opdaterede viden indenfor stress under hele forløbet, og får derfor som stressterapeut en helt anden tyngde i din stresstilgang.
 • Du bliver uddannet til både Stressterapeut, med alle de kompetencer det indebærer, samt uddannet til Mindfulness instruktør med afsæt i MBSR, tilpasset vores AMSI® forløb.
 • Uddannelsen opgraderer dine kompetencer generelt indenfor kommunikation, terapi og stressviden. Kompetencer du kan bruge i alle sammenhænge, både i dit private og professionelle liv.
 • Når du begynder at have klienter, får du ugentlig online supervision ved aut. psykolog i Stresslæge.dk, Hans-Jørgen Andersen – dvs. vi ved hele tiden, hvor du er i din faglige, kommunikative og terapeutiske proces.
 

bølge
Der indgår 3 retreats i uddannelsen
Retreats arrangeres fem gange årligt i februar, april, juni, september og november. Du deltager i tre retreats i løbet af din uddannelse, ét på modul 1 (AMSI®) og to på modul 4 og/eller 5. Du har derudover mulighed for at fordybe dig yderligere i din terapeutiske proces ved at tilkøbe et ekstra retreat med ophold, forplejning, træning af terapier samt supervision for kr. 5000 kr. Alle retreats er med to overnatninger.

Bølge
Få overblikket over hele uddannelsen her:
Få overblikket over hele uddannelsen her: 1# Modul - Aldrig mere stress igen AMSI® Varighed: 10 mdr. Underviser(e): Trine Rønnov, stresslæge og andre stressterapeuter Adgangskrav: Ingen adgangskrav 2# Modul - Introduktion til uddannelsen Varighed: 1 dag Underviser(e): Trine Rønnov, stresslæge og Hans-Jørgen Andersen, psykolog Adgangskrav: Modul 1 3# Modul - Mindfulness instruktør Varighed: 3 mdr. Underviser(e): Annette Dall, MBSR instruktør og stressterapeut Adgangskrav: Modul 2 4# Modul - Stress-specialisten Varighed: 3 mdr. Underviser(e): Hans-jørgen Andersen, psykolog Adgangskrav: Modul 3 5# Modul - Stressterapeut 1:1 Varighed: 6-9 mdr. Underviser(e): Trine Rønnov, stresslæge og Hans-jørgen Andersen, psykolog Adgangskrav: Modul 4

bølge
Du bygger din uddannelse og samler brikkerne i dit helt eget tempo
AMSI® og din egen proces til et liv uden stress er udgangspunktet og omdrejningspunktet for din uddannelse, hvorpå du bygger din ekspertviden – modul for modul. Opbygningen er fleksibel, så du har tid til at implementere og bygge på i dit eget tempo, som det passer dig bedst og balancerer med dit øvrige liv. Du har en tidsfrist på 2 år til at afslutte og færdiggøre din uddannelse, gældende fra den dato, du starter på uddannelses modulet AMSI® PRO.

Bølge
Brug for hjælp til at overbevise din leder?
Ønsker du at overbevise din leder om, at det er en god idé, at du tager stressterapeut uddannelsen? Så har vi lavet et skriv som du kan printe, og give til din leder eller som kan støtte dig i din argumentation. >>DU KAN HENTE PDF FILEN HER<<

bølge

Sådan tilmelder du dig uddannelsen

Start med at booke en samtale med Stresslæge Trine Rønnov på knappen nedenfor. Her skal du første udfylde nogle spørgsmål og derefter booke en tid til en samtale i Stresslægens kalender. Samtalen er blot en kort snak om din situation og stresshistorie, så vi sammen kan finde ud af, om Stressterapeut uddannelsen hos os er det rette for dig.

Pris

138.500,00

Der betales per modul - klik herunder og se priser per modul nederst på 'Book' siden

Gå til book siden

Mulighed for finansiering
Vil du gerne på stressterapeutuddannelsen, og har du endnu ikke fået din leder helt med på ideen? Måske har du brug for at få nogle dage fri til uddannelsen. Eller måske har du brug for både at få fri og uddannelsen betalt. Og der er faktisk rigtig gode argumenter for begge dele. Husk, at du for at finansiere uddannelsen kan gøre brug af:

Klik her for at læse mere omkring finansiering af uddannelsen.

Bølge

Mød din undervisere

Aut. psykolog Hans-Jørgen Andersen er underviser på hele uddannelsen. Stresslæge Trine Rønnov følger dig hele vejen.

Hans-Jørgen Andersen

Aut. psykolog

Hans-Jørgen Andersen (1960), autoriseret psykolog og uddannet i gruppeanalytisk gruppeterapi, klinisk samt kognitiv terapi. Har desuden en baggrund i forsvaret. Hans-Jørgen er den absolut skarpeste på sit felt - er lynhurtig til at spotte udfordringerne hos den enkelte og sætte ind, der hvor det gør en forskel. Hans-Jørgen har været med i Stresslæge siden 2017, hvor han er den psykologfaglige ansvarlige, og han superviserer bl.a. terapeutteamet. Hans-Jørgen er hovedunderviser på stressterapeutuddannelsen og tager sig af Stresslæges specialhold, dvs. AMSI® plus, angsthold og AMSI® mandeholdet. Hans-Jørgen har i erhvervsregi arbejdet med udredning af organisatoriske årsager til stress, herunder forandringsledelse, APV og psykisk arbejdsmiljø. Han har en specifik og skarp indsigt ift. at afhjælpe de udfordringer, som ledere og organisationer står overfor i forbindelse med stress, og han er endvidere en erfaren og anerkendt underviser og foredragsholder.

Kontakt

Skriv til medarbejders email

Trine Rønnov

Stresslæge & CEO

Jeg, Trine (1963), stiftede i 2016 firmaet Stresslæge.dk, efter at jeg selv havde været nede med stress. Jeg solgte min lægepraksis med intentionen om at lave det bedste og mest seriøse stressforløb på markedet - det forløb, jeg selv savnede, da jeg blev ramt af stress. Mine helt store styrker - udover min dedikation og passion for at hjælpe stressramte - er mine mange års erfaringer med det lægefaglige aspekt af stress samt min psykoterapeutiske og mindfulde tilgang. Min overbevisning er nemlig, at vi skal se det hele menneske – både det fysiske, psykiske og mentale, herunder vores bagage og vores sind - det er ikke kun symptomerne, der skal håndteres! Der skal behandles i dybden for at sikre, at stressen aldrig kommer tilbage igen. Hele mit professionelle liv er i dag bygget op om stress, så udover at være frontfigur i Stresslæge.dk, underviser jeg bl.a. læger og andet sundhedspersonale i stress og mindfulness og holder foredrag om emnet i virksomheder m.m. Du kan læse hele min stresshistorie <her>

Kontakt

Skriv til medarbejders email

Følg mig

Skriv til medarbejders email

Annette M. Dall

Mindfulnessinstruktør

Annette (1962), uddannet MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) -instruktør og underviser dels på AMSI®, dels på Stressterapeutuddannelsen. Annette er bedre kendt som 'Mindfulness Mama' blandt vores stressramte, og hun har en helt unik evne til at sprede ro omkring sig og give den videre til sine omgivelser og dem, hun underviser. Annette har selv været på AMSI® og har arbejdet med mindfulness siden 2011. Annette startede med at udøve mindfulness for at kunne håndtere sin stress. Mindfulness blev hendes helt store passion og medførte et karriereskift fra IT-branchen til at undervise i mindfulness. Annette efteruddanner sig løbende inden for mindfulness. Annette er også uddannet stressterapeut hos Stresslæge.dk og desuden uddannet Enneagram Coach og Åndedrætsterapeut.

Kontakt

Skriv til medarbejders email

bølge

FAQ

FAQ Ikon

Er uddannelsen for alle?

FAQ Ikon

Kvalificerer uddannelsen til at arbejde med både virksomheder og klienter?

FAQ Ikon

Kan jeg bruge stressterapeut uddannelsen til at undervise andre i stress?

FAQ Ikon

Jeg er bange for at gå ned med stress igen

FAQ Ikon

Hvordan starter jeg op som selvstændig?

FAQ Ikon

Har jeg den rette alder til at tage uddannelsen?

FAQ Ikon

Hvad hvis jeg ikke kan finde ud af at meditere?

FAQ Ikon

Kan jeg klare uddannelsen?

FAQ Ikon

Kan jeg leve af at være Stressterapeut?

FAQ Ikon

Hvem eksaminerer mig?

FAQ Ikon

Hvordan får jeg klienter?

FAQ Ikon

I hvor stort et omfang indgår mindfulness og yoga i arbejdet med klienter?

FAQ Ikon

Hvad koster det at være en del af Stresslæge.dk som færdiguddannet terapeut?

FAQ Ikon

Hvad hvis jeg bliver gravid eller langtidssygemeldt undervejs i uddannelsen?

Find gode råd om stress

icon

Smut forbi vores blog og få hjælp til at finde vejen ud af din stress

Bliv klogere på stress her

Brug for en snak?

icon

Jeg sidder klar til at tale med dig om din situation og stress

Book en samtale her

Kontakt os

icon

Adresse

Assensvej 506-510
Faldsled, 5642 Millinge

Email

info@stresslaege.dk

Telefon

+45 23 46 24 02

Stresslæge Logo

Assensvej 506-510, Faldsled, 5642 Millinge
Email: info@stresslaege.dk
Tel: +45 23 46 24 02

Copyright © Stresslaege.dk 2024

Stresslæge Logo
Stresslæge Logo
Stresslæge Logo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev