Stresslæge Logo
Stresslæge Logo
Stress

Mandehold AMSI®

Hvor du igen kommer i førersædet
Pil
Ikon
Et effektivt og dybdegående stressbehandlingsforløb KUN for mænd

- Du får den nødvendige viden for at kunne komme ud af din stress for altid

- Du får indsigter og erkendelser, som sætter dig fri og gør dig stærkere

- Du slipper gamle mønstre og skaber et langt stærkere ståsted for dig selv

- Du bliver en del af et stærkt fællesskab med andre mænd i din situation

 

Du får styringen tilbage i dit liv, genfinder styrken og balancen, der sikrer dig Aldrig Mere Stress Igen  

Jeg kan klart anbefale AMSI®. Det er utrolig vanskeligt at definere, hvad der præcist hjælper den enkelte, men hos Stresslæge.dk har de en værktøjskasse, der er bedre end alt andet, jeg har prøvet!  

Hans

Vi mænd ser ikke stressen, før det er for sent. Vi tror, at vi er uovervindelige, og vi har svært ved at erkende svaghed. Det at være i en mandegruppe betød for mig, at jeg ikke var alene om min stress.  

Thomas

Bølge
Kan du genkende det her?
Du har altid været en fighter – en målrettet mand med et højt energiniveau og et godt overblik, som du har brugt til at skabe gode resultater. Du var der for andre – god til at aflæse og støtte dine omgivelser. Du tog ansvar, fik tingene gjort og høstede stor anerkendelse. Du husker stadig med stolthed dit ekstra gear, det gear, hvor andre ikke kunne følge med dig.  Men – så kom trætheden snigende. Sammen med den kom faldende energi, stigende frustration og selvkritik, og nu oplever du, at det er mere end svært at komme tilbage på sporet. Du husker, at du registrerede en vedvarende følelse af utilpashed, glemsomhed, hovedpine, svimmelhed og irritabilitet – nogle symptomer, du måske også mærker i dag…
Mænd stress

bølge
Mænd stress
Genfind balancen og din indre styrke
Forløbet varer 4 mdr. og består af ugentlige onlinemøder med indsigt, viden og gruppeterapeutiske samtaler. AMSI®-mandeholdet er for dig, der ønsker at genfinde balancen og din indre styrke, overblikket og dit overskud. Såvel på arbejdet som i dit privatliv.  AMSI® står for Aldrig Mere Stress Igen. Og vi holder hvad vi lover! Her får du støtten til at finde tilbage til “manden i dig” på et hold med andre mænd, der har det præcis ligesom dig.    Vi hjælper dig tilbage i førersædet, så du ikke længere ruller rundt omme i bagagerummet – uden styring eller kontrol med, hvad der sker i dit liv.  

Bølge
Mandehold AMSI® - Aldrig Mere Stress Igen
Rent praktisk: → Du kommer i gang med det samme Så snart du er tilmeldt, får du adgang til "Sænk din stress på 4 uger". Her får du med det samme undervisning fra Hans-Jørgen Andersen, lavet så det er let at gå til - bid for bid, uden hastværk. Her bliver du introduceret til flere af de begreber vi bruger, og du lærer hvordan du selv kan bruge dem i praksis - samt hvorfor din hjerne har brug for dem.   → Ugentlige online møder Vi tager udgangspunkt dér, hvor du er i DIN proces og deler oplevelser, synspunkter og tanker med hinanden på holdet. Du får præcis dét, der giver mening for dig, og du vil komme til at arbejde med din transformation, og mellem møderne skal du træne alt det nye, som du har brug for at implementere i dit liv. Alle på holdet har ligesom dig mærket stress på egen krop og ved, hvordan du har det. På vores onlinemøder kan alle se og høre hinanden. Her er der mulighed for at sige alt det højt, som du selv har gået og tumlet med – tanker, bekymringer, udfordringer, symptomer og alt det andet …  Onlinemøderne afholdes hver mandag kl. 14-16, hvor vi mødes på Zoom. Vi har naturligvis alle tavshedspligt, så alt der bliver talt om på møderne, bliver på møderne.   I videoen her fortæller Brian om sit forløb på Mandeholdet

bølge
Hans-Jørgen Andersen
Det lærer du på forløbet over de 4 måneder:
  • At forstå, acceptere og agere på din stress Stress medfører skader på din krop og din hjerne. Du mister evnen til at passe på dig selv. Når du først har overskredet grænsen, er det svært at finde tilbage. Du lærer her om stressens mekanismer - Stressbiologi og skadevirkninger - og opnår erkendelse om, hvad der stresser dig i dit liv.
  • Årsagerne til, at du rammes af stress, og hvilke mønstre du skal ændre på Når du nærmer dig grænsen, ændres måden, du tænker på. Du lærer her om stressreaktioner samt adfærden og mekanismerne bag. Du øger din bevidsthed og tager dine første skridt ud af stress
  • At mærke efter, sætte grænser og sige til og fra Når du har stress, påvirkes du yderligere af f.eks. konflikter og forandringer, og du præsterer mere, end du egentlig har kræfter til. Her handler det om forandringer og pres. Du lærer at mærke, hvad du har brug for, og hvad du ikke har brug for.
  • Stress og relationer Din stress påvirker dine omgivelser, og dine relationer ændres. Både du og dine relationer skal finde tilbage på sporet igen.
Hvert Zoommøde består af et kort oplæg om dagens tema efterfulgt af gruppeterapi, hvor alle får deres tid og rum, refleksioner i gruppen samt evaluering. Du får opgaver med hjem til næste møde og er på den måde også i proces mellem møderne, så du bliver holdt fast i din vej ud af stress.  Alle gruppesessioner foregår på Zoom, så du kan derfor deltage, uanset hvor du befinder dig i verden.
Det betød noget for mig, at det var en læge og en psykolog, der stod bag stressforløbet, og at der ikke kun var fokus på stresshåndtering (symptombehandling), men også egentlig stressbehandling, dvs. sammenhæng mellem, hvad vi har med os i bagagen og de mønstre og overbevisninger, vi har i dag i vores voksne liv.

Thomas

Helt fri for stress bliver jeg nok aldrig, men nu kan jeg mærke, når den kommer, og jeg kan handle i god tid, så den ikke lægger mig ned som før. Det at få viden og en forklaring på, hvordan min krop har det, har været en god hjælp.  

Jørn

Bølge
Få overblikket, find roen og styrken med andre mænd, der også vil noget andet
På Mandeholdet AMSI® bliver du en del af et fællesskab med andre stærke mænd, der har det præcis ligesom dig, og som ved, hvad du taler om, fordi de har mærket det på egen krop. Du bliver stærkere og skarpere til at mærke, hvad der er godt for dig, hvad du har brug for og har lyst til – og at stå ved det, så det er dig, der bestemmer i dit liv – og ikke din kone, kæreste, chef eller dine forældre. Du slipper de gamle mønstre, så du igen har friheden til at vælge det, som er godt for dig. Det handler om at gøre noget – uden logik og struktur – bare for at gøre det og nyde den ‘formålsløse’ væren.
Hans-Jørgen Andersen

bølge
Tag med og find hjem...
"Vi mænd sakker let bagud i det tiltagende kvinderelaterede samfund. Vi har brug for at finde tilbage til os selv og være mænd, som ikke betingelsesløst er styret af logik og fornuftig struktur. Mænd som tillader sig at gøre noget, bare fordi …" Aut. psykolog i Stresslæge Hans-Jørgen Andersen

Bølge
Er forløbet noget for dig?
Vi sidder klar, hvis du har brug for at tale med os for at finde ud af, om mandeholdet er det rigtige for dig. Du kan booke en samtale med Stresslæge Trine Rønnov herunder, eller også er du velkommen til at skrive en mail til info@stresslaege.dk og kort beskrive din situation, så vender vi tilbage til dig snarest.     BOOK EN GRATIS AFKLARENDE SAMTALE med Stresslæge Trine Rønnov her Du kan også se vores seminar og høre, hvordan vi ser stress, og hvad vi ved, der skal til for at komme HELT ud af stress for altid. SE SEMINARET HER Der er løbende optag på holdet, så du kan tilmelde dig og komme i gang med det samme, når du er klar, og vi slipper dig ikke efter de 4 mdr., før du er klar!  
Stresslæge Trine Rønnov

bølge
Når du investerer i ’Mandehold AMSI®', får du adgang til:
  • Videomaterialet online med det samme og er i gang når du tilmelder dig
  • 17 gruppesessioner à 2 timer med psykolog Hans-Jørgen Andersen
  • Sparring under hele forløbet
Din investering i at blive stressfri for altid og tage styringen tilbage i dit liv er: Pris 30.000 DKK incl. moms

Pris

30.000 kr.

Tilmeld og betal

Bølge

Mød din underviser

Aut. psykolog Hans-Jørgen Andersen er din underviser igennem hele forløbet. Hans-Jørgen - bedre kendt som HJ - er særdeles kompetent og erfaren området, og er mand med stort M. Læs mere om Hans-Jørgen herunder
Hans-Jørgen Andersen

Hans-Jørgen Andersen

Aut. psykolog

Hans-Jørgen Andersen (1960), autoriseret psykolog og uddannet i gruppeanalytisk gruppeterapi, klinisk samt kognitiv terapi. Har desuden en baggrund i forsvaret. Hans-Jørgen er den absolut skarpeste på sit felt - er lynhurtig til at spotte udfordringerne hos den enkelte og sætte ind, der hvor det gør en forskel. Hans-Jørgen har været med i Stresslæge siden 2017, hvor han er den psykologfaglige ansvarlige, og han superviserer bl.a. terapeutteamet. Hans-Jørgen er hovedunderviser på stressterapeutuddannelsen og tager sig af Stresslæges specialhold, dvs. AMSI® plus, angsthold og AMSI® mandeholdet. Hans-Jørgen har i erhvervsregi arbejdet med udredning af organisatoriske årsager til stress, herunder forandringsledelse, APV og psykisk arbejdsmiljø. Han har en specifik og skarp indsigt ift. at afhjælpe de udfordringer, som ledere og organisationer står overfor i forbindelse med stress, og han er endvidere en erfaren og anerkendt underviser og foredragsholder.

Kontakt

Skriv til medarbejders email
Trine Rønnov

Trine Rønnov

Stresslæge & CEO

Jeg, Trine (1963), stiftede i 2016 firmaet Stresslæge.dk, efter at jeg selv havde været nede med stress. Jeg solgte min lægepraksis med intentionen om at lave det bedste og mest seriøse stressforløb på markedet - det forløb, jeg selv savnede, da jeg blev ramt af stress. Mine helt store styrker - udover min dedikation og passion for at hjælpe stressramte - er mine mange års erfaringer med det lægefaglige aspekt af stress samt min psykoterapeutiske og mindfulde tilgang. Min overbevisning er nemlig, at vi skal se det hele menneske – både det fysiske, psykiske og mentale, herunder vores bagage og vores sind - det er ikke kun symptomerne, der skal håndteres! Der skal behandles i dybden for at sikre, at stressen aldrig kommer tilbage igen. Hele mit professionelle liv er i dag bygget op om stress, så udover at være frontfigur i Stresslæge.dk, underviser jeg bl.a. læger og andet sundhedspersonale i stress og mindfulness og holder foredrag om emnet i virksomheder m.m. Du kan læse hele min stresshistorie <her>

Kontakt

Skriv til medarbejders email

Følg mig

Skriv til medarbejders email

Bølge

Find gode råd om stress

icon

Smut forbi vores blog og få hjælp til at finde vejen ud af din stress

Bliv klogere på stress her

Brug for en snak?

icon

Jeg sidder klar til at tale med dig om din situation og stress

Book en samtale her

Kontakt os

icon

Adresse

Assensvej 506-510
Faldsled, 5642 Millinge

Email

info@stresslaege.dk

Telefon

+45 23 46 24 02

Stresslæge Logo

Assensvej 506-510, Faldsled, 5642 Millinge
Email: info@stresslaege.dk
Tel: +45 23 46 24 02

Copyright © Stresslaege.dk 2024

Stresslæge Logo
Stresslæge Logo
Stresslæge Logo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev