Stresslæge Logo
Stresslæge Logo
ALDRIG MERE STRESS IGEN

AMSI®

ALDRIG MERE STRESS IGEN
Pil
Ikon
Et dybdegående stressbehandlingsforløb

AMSI® forløbet er for dig, der er hårdt ramt af stress og måske har været det længe.

“Det lyder voldsomt, men jeg føler at AMSI® har reddet mit liv. Jeg var ikke blevet glad uden forløbet – det ved jeg efter at have prøvet ALT.”

Ditte, tidligere deltager på AMSI® forløbet

"Da jeg startede hos stresslæge.dk, led jeg af kronisk stress og havde 5 år tidligere fået tilkendt førtidspension og regnede med, at jeg skulle leve med at være stresset resten af mit liv. Jeg fik kontakt med Trine fra Stresslæge, som mente at kunne afhjælpe kronisk stress igennem et AMSI® forløb, og det er sket. Jer er IKKE STRESSET MERE, der er ro i min krop og i mit hoved.  Stresslæge holder hvad de lover, man bliver fri af stress for altid."

Marianne, tidligere deltager på AMSI® forløbet

Bølge
Kan du genkende noget af det her?
 • Du har daglige stresssymptomer som muskelspændinger, svimmelhed, kvalme, hovedpine, åndedrætsbesvær m.m.
 • Du føler ofte indre uro og anspændthed i kroppen
 • Du har ofte muskelspændinger og ryg-, nakke-, og skuldersmerter
 • Du plages de fleste dage med overvældende træthed og dårlig nattesøvn
 • Du har konstant tankemylder – både nat og dag
 • Du oplever glemsomhed, manglende koncentration og overblik, udfordringer med at skulle planlægge, holde overblik og koordinere
 • Du har manglende lyst til sociale arrangementer og samvær med andre
 • Du har kort lunte og er ofte i dårligt humør – du har glemt, hvordan det er at have det sjovt
 • Du har været stresset længe, og måske flere gange, igennem årene
 • Du har prøvet det meste, men er stadig ikke kommet ud af din stress
 • Det er lang tid siden, at du levede livet, og nu er det blot ren overlevelse
 • Du føler ikke, at du slår til og skammer dig måske over, at du er gået ned med stress
 • Du føler dig udbrændt og har måske mistet troen på, at det nogensinde bliver bedre

Hvis du kan genkende noget af ovenstående, så er du kommet det rigtige sted hen.

AMSI® er for dig, der er hårdt ramt af stress og som har prøvet det hele – psykologsamtaler, stresscoach, mindfulness, onlineforløb etc. – og stadig ikke har det godt.   Det er stressforløbet for dig, som ønsker at knække koden til din stress én gang for alle.
Aldrig Mere Stress Igen

bølge
AMSI
Det kan lade sig gøre

Sammen med vores ekspertteam af læger, aut. psykologer og terapeuter, der alle er specialiserede på stressområdet, sørger vi for, at du kommer helt ud af din stress og aldrig bliver stresset igen.

 

Vi støtter dig HELE vejen, indtil du igen står på egne ben og mærker overskud, ro, energi og glæde i hverdagen.

 

Sig farvel til stress én gang for alle!

 

Bølge

1

Sænk din stress

2

Årsagen til din stress

3

Værktøjer til at komme ud af din stress

4

Aldrig Mere Stress Igen

AMSI® forløbet er opbygget af 4 trin:

1. Onlinemoduler

I onlinemodulerne får du adgang til videoer, som du kan se derhjemme i dit helt eget tempo, når du har brug for dem. Her får du den information og viden, som er afgørende for, at du kan lære at leve et liv uden stress.

Onlinemodulerne er den basisviden, der gør, at vi kan arbejde i dybden og bruge tid på netop din udvikling fra stressramt til at få din energi og dit overskud tilbage, når vi mødes på retreat.

Det er vigtigt med viden, men viden har ingen værdi, hvis ikke den bliver implementeret. Viden alene ændrer ikke dit liv, men er et vigtigt fundament for din vej ud af stress. (Du kan læse mere om indholdet på onlinemodulerne, ved at trykke på de blå bjælker længere nede på siden)

   

2. Ugentlig online gruppeterapi

Hver uge kan du booke dig ind på vores online terapi, som ledes af én af stressterapeuterne eller en aut. psykolog. Her sætter vi ind med lige præcis den hjælp, DU har brug for til at fremskynde og fastholde din løbende udvikling.

Her får du sparring og terapeutisk behandling fra én af stressterapeuterne eller psykologerne i teamet, og vi følger op på din og de andre deltageres proces og hjælper dig til at komme videre.

Online terapien er ekstremt vigtig for fortsættelsen og fastholdelsen af din udvikling, og er ofte et meget kærkomment pusterum i din dagligdag.

Du får ligeledes støtte hele vejen igennem, i et lille, intimt og værdifuldt netværk med andre, der har det præcis som dig. Det er her, du kan sige de ting højt, som du ikke føler, at andre forstår.

Du har én ugentlig online gruppeterapi à 2 timer. Ca. hver 6. uge afholder vi Tema Zooms, som er temaspecifik viden, indsigt og kommer omkring hele fundamentet i det vi laver.

Der er naturligvis flere tidspunkter og dage at vælge mellem, så du kan få det tilpasset din hverdag.

Alle sessioner foregår online på platformen Zoom, så du kan deltage i fred og ro hjemmefra.

   

3. Mindfulnesstræning

Mindfulness er fundamentet i AMSI®️, som du altid kan vende tilbage til, når stressen puster dig i nakken eller lammer dig.

Du får ugentlige mindfulness-sessioner, guidet af en af vores fantastiske mindfulnessinstruktører, der hjælper dig til at få øjeblikkelig ro i krop og hoved samt træner dig i at blive stressfri nu og fremover.

Vi vender under hele forløbet tilbage til mindfulness, og når forløbet er færdigt, er meditation et af dine vigtigste værktøjer til at finde og fastholde roen inde i dig selv.

Du kan deltage på så mange mindfulness-sessioner om ugen, som du har behov for. Der udbydes 4 sessioner ugentligt.

Al mindfulnesstræning foregår online på platformen Zoom, så du kan deltage i fred og ro hjemmefra.

 

Tider for online gruppeterapi og mindfulness træning Du vil typisk deltage i en online gruppeterapi samt en mindfulnesssession om ugen. Aktuelt kører vi online gruppeterapi 4 hverdage ugentligt, primært i dagtimerne og eftermiddag. Det har vi sørget for, så alle kan være med, uanset jobstatus, og vi tilpasser mulighederne for tidsrum alt efter behov. (Der er ikke online gruppeterapi på helligdage, i weekender og ferier).

 

4. Ro og fordybelse på retreat

Under dit forløb kommer du på et 3-dages retreat, hvor går vi i dybden med din stress sammen med teamet af stresslæger, terapeuter og aut. psykologer. Det er her, du for alvor rykker dig. Du kan nemlig ikke blive fri af din stress, hvis du ikke ser den i øjnene.

Derfor skal du, som en del af vores behandling, på retreat, hvor vi går i dybden med din stressbehandling. På retreatet får du redskaberne helt ind under huden, specielt mindfulness, i trygge omgivelser med masser af ro og tid til dig og din proces. I retreatet indgår 2 overnatninger i enkeltværelse, hvor du kan finde ro og tid til dig selv! Du deltager i ét retreat i løbet af de første 6 måneder, og bestemmer selv, hvilket du vælger, så det passer ind i din kalender.

Vi arbejder i dybden med din bagage, hvilket kommer til at forandre dit liv for altid.

Retreatet foregår på vores eget smukke sted, Bimosegaard Refugie, på sydfyn, for at sikre dig den ro og de omgivelser, du har brug for.

Efterbehandling - AMSI®️ PRO

Når du har været igennem trin 1-4, der varer 6 måneder, overgår du til sidste trin i forløbet.

Vi ved nemlig, at selve stressbehandlingen virker, men vi ved også, at al forandring er svært.

Der er intet vigtigere end fastholdelse, når du endelig har taget skridtet til at få bugt med din stress. Derfor er efterbehandling en del af dit forløb, der er med til at sikre, at du bliver på sporet, med alt det gode du har lært.

Du lærer at holde fast i din nye livsstil og dine nye værdier. At fortsætte med at brænde og ikke brænde ud, så du endelig med ro i sindet kan sige ”aldrig mere stress igen”.

  Efterbehandlingen varer 4 mdr. og består af:
 • En månedlig 2 timers mindfulnesssession
 • Ugentlige “bliv på sporet” mails
 

bølge
Sådan sikrer vi dig, at du aldrig mere går ned med stress igen:
 • Du får ikke bare den nødvendige viden, men får rammerne og hjælpen til at implementere det i dit liv
 • Du får redskaber til nu og fremover ALTID at kunne skabe ro i krop og hoved
 • Du får lettet den tunge bagage fra fortiden, så den ikke længere tynger dig
 • Du finder årsagerne til din stress, så de kan fjernes for ALTID
 • Du får bygget et langt stærkere ståsted for dig selv i livet

 

AMSI® er derfor langt mere end et stressforløb - det er en livsændrende rejse mod langt mere glæde, nærvær, overskud og ro i dit liv.

 

AMSI® forløbet varer i alt 10 måneder, og vil sikrer dig stressfrihed for altid.

 

Det er kort sagt EMPOWERMENT

 

Vi hjælper dig ikke bare ud af din stress, men vi giver dig også styrken og værktøjerne til et langt stærkere ståsted i livet, hvor du aldrig vil blive væltet af stress igen.

“Før jeg startede på forløbet følte jeg mig ret meget alene med min stress. På forløbet blev jeg en del af et fælleskab, som har betydet meget for mig. I dag føler jeg mig ikke alene med min stress mere, fællesskabet ar været med til at jeg jeg kunnet træffe nogle vigtige beslutninger i mit liv for at komme godt ud på den anden side. Fælleskabet har betydet rigtig meget for mig.”

Dorte, 56 år

“Da jeg startede på forløbet tænkte jeg, hvordan kommer jeg nogensinde derhen, og bliver fri for stress? Og nu sidder jeg her og har gjort det. Jeg gjorde det faktisk. Og det føles så godt.“

Line, 51 år

Bølge
Der findes intet quick-fix.

At blive stressfri tager tid.

De stresssymptomer, du mærker, er tegn på ubalance i dig. Denne ubalance kan ikke fikses med hverken piller eller et kort kursus. Det er ofte dybereliggende mentale ubalancer og barrierer, gamle mønstre og oplevelser, der har sat dybe spor i dig.   Med den rette støtte og de rigtige redskaber kan du få et liv med overskud, glæde og nærvær – UDEN stress! Vi hjælper dig til at finde ind til det liv og de værdier, der er rigtige for dig – dét, du drømmer om – og støtter dig hele vejen til at leve det!   At ændre vaner er ikke let og tager tid! Derfor varer forløbet 10 måneder og indeholder løbende støtte, motivation og opfølgning for at sikre, at du bliver på dit nye spor, og så vi kan hjælpe dig op igen, når du falder tilbage i de gamle mønstre. Dette gør vi med det eneste formål, at du endelig kan sige farvel til stress – én gang for alle!   Vi er stressbehandlingens specialiserede indsatsstyrke. Vi hjælper dig, der er er hårdt ramt af stress, dig, der har haft stress flere gange, dig, der har prøvet alt, OG dig, der har kronisk stress. Uanset hvor du er i din stress, kan vi hjælpe dig til et nyt liv uden stress. Mange af deltagerne i vores forløb har prøvet en masse ting i forvejen, men er alligevel ikke nået i mål med et stressfrit liv. De ligger inde med en masse viden om stress, men mangler den rette viden, de konkrete værktøjer og kvalificeret støtte til at implementere det hele i deres hverdag – det er her, vi kan gøre den afgørende forskel. Vi er dem, der tager over, hvor andre har givet op. Det er dét, vi kan, dét, vi elsker, dét, vi har stor erfaring med, og dét, vi er eksperter i!   Stress er dyrt, både for dig og dine nærmeste. Stress medfører ofte en lang periode, hvor du ikke har energi til det, du plejede, så du ikke kan være det for dine nærmeste, som du gerne vil være. Stress går ikke bare ud over den stressramte. Familien bliver også ramt. Får du ikke behandlet din stress, kan det komme til at koste rigtig dyrt i sidste ende.

Vi ved, det virker: Vi har hjulpet mere end 500 stressramte, så de aldrig mere går ned med stress igen. Og vi kan også hjælpe dig.

AMSI® er en investering i dig. Det er en investering i din livskvalitet – noget, der er svært at sætte pris på. Det er billigere end en ny designersofa, nye vinduer eller noget andet materielt, som hverken er livsændrende eller noget, du bliver gladere af i længden –  det kan vi til gengæld garantere, at AMSI® er og gør!
Stressterapi

bølge
Stressfri
Det får du på AMSI®️ forløbet:
 • Du får ændret dit mindset og lærer at styre dine tanker, så de ikke længere styrer dig.
 • Du får lavet om på tankemønstre og -vaner til nogle nye, sundere, opbyggende og støttende.
 • Du får lettet den tunge bagage fra fortiden, så du fremover kan rejse lettere og gladere gennem livet.
 • Du får en mental førstehjælpskasse med ALLE redskaberne, der sikrer dig din stressfrihed – nu og i fremtiden!
 • Du får netop dét, DU har brug for i DIN individuelle situation – vi tager udgangspunkt i DIG og afgrænser det for dig, så du ikke får mere viden, end du har brug for i din allerede overfyldte hjerne.
 • Du guides HELE vejen og følges tæt i din proces step-by-step af vores ekspertteam af psykologer, læger og terapeuter – vi har erfaringen og ekspertisen, og vi ved, hvad der skal til hvornår.
 • Du lærer at hvile din hjerne, så du får mere indre ro, større overblik og psykisk fleksibilitet, bedre søvn og mere fokus
 • Du får mulighed for at tilpasse dit forløb, så det passer ind i DIT liv – uanset om du er i arbejde eller ej.
 • Du får hjælp til dine pårørende, da stress ikke blot påvirker dig, men også dem, der elsker dig, og dermed får de også viden om, hvordan de bedst kan støtte dig i din vej ud af stress.
 • Du får adgang til dit eget værdifulde netværk i dagligdagen gennem et medlemskab af en hemmelig, lukket facebookgruppe, hvor du kan dele dine tanker, spørgsmål, fremskridt og frustrationer med gruppen samt stille spørgsmål til din stressterapeut.
 • Du får øget dit selvværd betydeligt, så du kan prioritere og passe på dig selv
 • Du får indarbejdet mindfulness i dit liv, som dit faste anker til ro i krop og hoved.
 • Du får støtte og hjælp hele vejen af de mest erfarne og specialiserede på området, indtil du er stressfri.

Bølge
Kort sagt...
  • Du får din mentale styrke, overskud og balance tilbage
  • Et nyt, stærkere, gladere og sundere ‘jeg’
  • Du får overskud, glæde, energi og nærvær tilbage i din hverdag
  • Du kommer til at sove godt om natten
  • Du får et langt stærkere ståsted i livet
  • Du sikrer dig selv, at du ALDRIG mere går ned med stress igen

bølge
Stressbehandling
Særlige hold
Vi har også særlige hold for mænd, og for dem, der har andre psykiske udfordringer ud over stress. Fx. PTSD, ADHD, ASF o.l. >> Kontakt os for at høre nærmere <<

Bølge
Start med det samme
AMSI® forløbet begynder, når du tilmelder dig … du starter, når du vil og er klar … Du får med det samme og løbende tilsendt videoer, som du kan se, lige når det passer dig, som giver dig lige præcis dén viden, du har brug for til at leve dit nye liv – uden stress. På onlinegruppeterapierne hjælper vi dig med at lave transformationen, og du får sparring på dét, der udfordrer dig i DIN proces.
Stressretreat

bølge
Er forløbet noget for dig?
Du kan høre meget mere om AMSI® metoden og den måde vi arbejder på i seminaret De 3 nøgler, der skal til, for aldrig mere at gå ned med stress igen. DU FINDER SEMINARET HER   Når du har set seminaret, ved du lidt mere om os - hvordan vi ser stress og hvad vi ved, der skal til for at komme HELT ud af stress for altid.

Bagefter ved du også om vi lyder som noget for dig. Hvis du har brug for at tale med os for at finde ud af om AMSI® forløbet er det rigtige for dig, kan du booke en tid til en uforpligtende snak med stresslæge Trine Rønnov herunder. For at kunne købe adgang til AMSI®️, skal du have talt med Trine først. Dette gør vi for at sikre, at du får den helt rigtige hjælp, til lige præcis din stress.

→ BOOK din forsamtale med stresslæge Trine Rønnov her 

 

Ventelister? Nej tak.

Der er løbende optag på holdet, så du kan tilmelde dig og komme i gang med det samme når du er klar.

Du fortjener et liv med ro, energi og overskud.

Og det kan lade sig gøre.

Din investering i (endelig) at sige farvel til stress for altid er:

Pris

48.500 kr.

Det er muligt at betale i 6 eller 10 rater mod et gebyr.  
Prisen er inkl. moms. 
Er det en virksomhed, der betaler forløbet, tillægges momsen. 

Tilmeld og betal

Bølge

Mød dine behandlere på forløbet

På AMSI® forløbet møder du hele vores stærke hold af stresseksperter.

Vi har sat det absolut bedste team og de dygtigste i landet for at sikre at DU kommer ud af din stress for altid. Du kan læse mere om hver enkelte af os herunder.
Trine Rønnov

Trine Rønnov

Stresslæge & CEO

Jeg, Trine (1963), stiftede i 2016 firmaet Stresslæge.dk, efter at jeg selv havde været nede med stress. Jeg solgte min lægepraksis med intentionen om at lave det bedste og mest seriøse stressforløb på markedet - det forløb, jeg selv savnede, da jeg blev ramt af stress. Mine helt store styrker - udover min dedikation og passion for at hjælpe stressramte - er mine mange års erfaringer med det lægefaglige aspekt af stress samt min psykoterapeutiske og mindfulde tilgang. Min overbevisning er nemlig, at vi skal se det hele menneske – både det fysiske, psykiske og mentale, herunder vores bagage og vores sind - det er ikke kun symptomerne, der skal håndteres! Der skal behandles i dybden for at sikre, at stressen aldrig kommer tilbage igen. Hele mit professionelle liv er i dag bygget op om stress, så udover at være frontfigur i Stresslæge.dk, underviser jeg bl.a. læger og andet sundhedspersonale i stress og mindfulness og holder foredrag om emnet i virksomheder m.m. Du kan læse hele min stresshistorie <her>

Kontakt

Skriv til medarbejders email

Følg mig

Skriv til medarbejders email
Hans-Jørgen Andersen

Hans-Jørgen Andersen

Aut. psykolog

Hans-Jørgen Andersen (1960), autoriseret psykolog og uddannet i gruppeanalytisk gruppeterapi, klinisk samt kognitiv terapi. Har desuden en baggrund i forsvaret. Hans-Jørgen er den absolut skarpeste på sit felt - er lynhurtig til at spotte udfordringerne hos den enkelte og sætte ind, der hvor det gør en forskel. Hans-Jørgen har været med i Stresslæge siden 2017, hvor han er den psykologfaglige ansvarlige, og han superviserer bl.a. terapeutteamet. Hans-Jørgen er hovedunderviser på stressterapeutuddannelsen og tager sig af Stresslæges specialhold, dvs. AMSI® plus, angsthold og AMSI® mandeholdet. Hans-Jørgen har i erhvervsregi arbejdet med udredning af organisatoriske årsager til stress, herunder forandringsledelse, APV og psykisk arbejdsmiljø. Han har en specifik og skarp indsigt ift. at afhjælpe de udfordringer, som ledere og organisationer står overfor i forbindelse med stress, og han er endvidere en erfaren og anerkendt underviser og foredragsholder.

Kontakt

Skriv til medarbejders email
Annette M. Dall

Annette M. Dall

Mindfulnessinstruktør

Annette (1962), uddannet MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) -instruktør og underviser dels på AMSI®, dels på Stressterapeutuddannelsen. Annette er bedre kendt som 'Mindfulness Mama' blandt vores stressramte, og hun har en helt unik evne til at sprede ro omkring sig og give den videre til sine omgivelser og dem, hun underviser. Annette har selv været på AMSI® og har arbejdet med mindfulness siden 2011. Annette startede med at udøve mindfulness for at kunne håndtere sin stress. Mindfulness blev hendes helt store passion og medførte et karriereskift fra IT-branchen til at undervise i mindfulness. Annette efteruddanner sig løbende inden for mindfulness. Annette er også uddannet stressterapeut hos Stresslæge.dk og desuden uddannet Enneagram Coach og Åndedrætsterapeut.

Kontakt

Skriv til medarbejders email
Hanne Kongsgaard

Hanne Kongsgaard

Stressterapeut, mindfulnessinstruktør, samt administrativ koordinator

Hanne (1968) har i mange år arbejdet med HR og administration i det private, travle erhvervsliv, og har, som vi andre, også været nede med stress. Hanne har selv været på stressbehandlingsforløbet AMSI®. Hun har prøvet værktøjerne på egen krop og sind, så hun ved præcis, hvad det vil sige at være stresset, og derfor kender hun vejen ud af stress. Hanne er ansat som stressterapeut, mindfulnessinstruktør og administrativ koordinator - det er derfor Hanne, du kan skrive til, hvis du har spørgsmål af praktisk karakter.

Kontakt

Skriv til medarbejders email
Carina Klarskov

Carina Klarskov

Stresslæge

Carina Klarskov (1986) uddannet læge og PhD samt stressterapeut og yogainstruktør. Carina har selv været igennem et stressforløb og været på AMSI®, hvor hun knækkede koden til et liv uden stress. Carina har en helhedsorienteret tilgang til stressterapien, der er forankret i erfaringerne fra hendes forskellige uddannelser, samt en dyb forståelse af processen ud af stress grundet sit eget stress- og AMSI®-forløb.

Kontakt

Skriv til medarbejders email
Kristina

Kristina Kruse

Mindfulnessinstruktør

Kristina (1981) er mindfulnessinstruktør og træder til, når vi har brug for det. Kristina har selv været på AMSI® og har taget vores mindfulnessuddannelse. Hun kommer fra en stilling inden for det administrative på et gymnasium, men lever efter sit AMSI®-forløb et helt andet liv på en gård i Jylland med masser af dyr, sin nye mand og deres 4 sammenbragte børn. Kristina laver de lækreste mindfulnesssessioner med masser af ro, nærvær og overskud.

Kontakt

Skriv til medarbejders email
Mindfulnessinstruktør

Eva Krabbe Fuglsang

Administrativ blæksprutte

Eva (1987) er administrativ blæksprutte hos Stresslæge.dk, bl.a. som ansvarlig for data indsamling og analyse af stresstesten. Du vil kunne møde Eva til din første stresssamtale når du starter dit AMSI®️ forløb. Eva har en PhD i immunologi, har været nede med stress, og valgte efter sit eget AMSI®️ forløb at skifte en karriere i medicinalindustrien ud med tid, nærvær, og frisk luft ved Vesterhavet sammen med sin mand, datter, og hund. Eva er under uddannelse til mindfulnessinstruktør og stressterapeut hos Stresslæge.dk

Kontakt

Skriv til medarbejders email

Bølge

Find gode råd om stress

icon

Smut forbi vores blog og få hjælp til at finde vejen ud af din stress

Bliv klogere på stress her

Brug for en snak?

icon

Jeg sidder klar til at tale med dig om din situation og stress

Book en samtale her

Kontakt os

icon

Adresse

Assensvej 506-510
Faldsled, 5642 Millinge

Email

info@stresslaege.dk

Telefon

+45 23 46 24 02

Stresslæge Logo

Assensvej 506-510, Faldsled, 5642 Millinge
Email: info@stresslaege.dk
Tel: +45 23 46 24 02

Copyright © Stresslaege.dk 2024

Stresslæge Logo
Stresslæge Logo
Stresslæge Logo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev