Stresslæge Logo
Stresslæge Logo
icon

Stresslæge.dk

Vi er eksperter i forebyggelse og behandling af stress med langtidsholdbar effekt

Arrow icon
Aldrig Mere Stress Igen
Stresslæge.dk blev stiftet i 2016 af daværende praktiserende læge Trine Rønnov. Trines vision var at give stressramte et langt bedre tilbud, end hun selv havde mødt som stressramt, og ikke mindst stressbehandling med langtidsholdbar effekt. Trine udviklede derfor AMSI®-metoden, der arbejder ud fra en holistisk tilgang, hvor der ses på det hele menneske; hvor fokus ikke kun er på stresssymptomerne, men på de bagvedliggende årsager - tankemønstrer, vaner, overbevisninger, selvværd m.v. - der gør det svært for den enkelte at passe på sig selv og sætte grænser. Med AMSI®-metoden har Stresslæge siden 2016 sikret flere hundrede kvinder og mænd Aldrig Mere Stress Igen.

Bølge
Det kræver stresseksperter, der ved præcis, hvad du gennemgår, til at hjælpe dig ud af stress for altid
Hos Stresslæge.dk tager vi stress og, ikke mindst, vores kunder meget alvorligt. Vi har derfor sat det stærkeste hold af nøje udvalgte autoriserede psykologer, tidligere praktiserende læger, terapeuter og mindfulnessinstruktører for at kunne hjælpe dig helt ud af din stress for altid. Fælles for os alle er, at vi er eksperter i stress og at vi alle har prøvet på egen krop, hvad det vil sige at være stressramt. Vi har værktøjerne, den nødvendige viden og mange års erfaring.

bølge

Mød dine stresseksperter her

Trine Rønnov

Stresslæge & CEO

Jeg, Trine (1963), stiftede i 2016 firmaet Stresslæge.dk, efter at jeg selv havde været nede med stress. Jeg solgte min lægepraksis med intentionen om at lave det bedste og mest seriøse stressforløb på markedet - det forløb, jeg selv savnede, da jeg blev ramt af stress. Mine helt store styrker - udover min dedikation og passion for at hjælpe stressramte - er mine mange års erfaringer med det lægefaglige aspekt af stress samt min psykoterapeutiske og mindfulde tilgang. Min overbevisning er nemlig, at vi skal se det hele menneske – både det fysiske, psykiske og mentale, herunder vores bagage og vores sind - det er ikke kun symptomerne, der skal håndteres! Der skal behandles i dybden for at sikre, at stressen aldrig kommer tilbage igen. Hele mit professionelle liv er i dag bygget op om stress, så udover at være frontfigur i Stresslæge.dk, underviser jeg bl.a. læger og andet sundhedspersonale i stress og mindfulness og holder foredrag om emnet i virksomheder m.m. Du kan læse hele min stresshistorie <her>

Kontakt

Skriv til medarbejders email

Følg mig

Skriv til medarbejders email

Hans-Jørgen Andersen

Aut. psykolog

Hans-Jørgen Andersen (1960), autoriseret psykolog og uddannet i gruppeanalytisk gruppeterapi, klinisk samt kognitiv terapi. Har desuden en baggrund i forsvaret. Hans-Jørgen er den absolut skarpeste på sit felt - er lynhurtig til at spotte udfordringerne hos den enkelte og sætte ind, der hvor det gør en forskel. Hans-Jørgen har været med i Stresslæge siden 2017, hvor han er den psykologfaglige ansvarlige, og han superviserer bl.a. terapeutteamet. Hans-Jørgen er hovedunderviser på stressterapeutuddannelsen og tager sig af Stresslæges specialhold, dvs. AMSI® plus, angsthold og AMSI® mandeholdet. Hans-Jørgen har i erhvervsregi arbejdet med udredning af organisatoriske årsager til stress, herunder forandringsledelse, APV og psykisk arbejdsmiljø. Han har en specifik og skarp indsigt ift. at afhjælpe de udfordringer, som ledere og organisationer står overfor i forbindelse med stress, og han er endvidere en erfaren og anerkendt underviser og foredragsholder.

Kontakt

Skriv til medarbejders email

Annette M. Dall

Mindfulnessinstruktør

Annette (1962), uddannet MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) -instruktør og underviser dels på AMSI®, dels på Stressterapeutuddannelsen. Annette er bedre kendt som 'Mindfulness Mama' blandt vores stressramte, og hun har en helt unik evne til at sprede ro omkring sig og give den videre til sine omgivelser og dem, hun underviser. Annette har selv været på AMSI® og har arbejdet med mindfulness siden 2011. Annette startede med at udøve mindfulness for at kunne håndtere sin stress. Mindfulness blev hendes helt store passion og medførte et karriereskift fra IT-branchen til at undervise i mindfulness. Annette efteruddanner sig løbende inden for mindfulness. Annette er også uddannet stressterapeut hos Stresslæge.dk og desuden uddannet Enneagram Coach og Åndedrætsterapeut.

Kontakt

Skriv til medarbejders email

Hanne Kongsgaard

Stressterapeut, mindfulnessinstruktør, samt administrativ koordinator

Hanne (1968) har i mange år arbejdet med HR og administration i det private, travle erhvervsliv, og har, som vi andre, også været nede med stress. Hanne har selv været på stressbehandlingsforløbet AMSI®. Hun har prøvet værktøjerne på egen krop og sind, så hun ved præcis, hvad det vil sige at være stresset, og derfor kender hun vejen ud af stress. Hanne er ansat som stressterapeut, mindfulnessinstruktør og administrativ koordinator - det er derfor Hanne, du kan skrive til, hvis du har spørgsmål af praktisk karakter.

Kontakt

Skriv til medarbejders email

Carina Klarskov

Stresslæge

Carina Klarskov (1986) uddannet læge og PhD samt stressterapeut og yogainstruktør. Carina har selv været igennem et stressforløb og været på AMSI®, hvor hun knækkede koden til et liv uden stress. Carina har en helhedsorienteret tilgang til stressterapien, der er forankret i erfaringerne fra hendes forskellige uddannelser, samt en dyb forståelse af processen ud af stress grundet sit eget stress- og AMSI®-forløb.

Kontakt

Skriv til medarbejders email

Kristina Kruse

Mindfulnessinstruktør

Kristina (1981) er mindfulnessinstruktør og træder til, når vi har brug for det. Kristina har selv været på AMSI® og har taget vores mindfulnessuddannelse. Hun kommer fra en stilling inden for det administrative på et gymnasium, men lever efter sit AMSI®-forløb et helt andet liv på en gård i Jylland med masser af dyr, sin nye mand og deres 4 sammenbragte børn. Kristina laver de lækreste mindfulnesssessioner med masser af ro, nærvær og overskud.

Kontakt

Skriv til medarbejders email

Eva Krabbe Fuglsang

Administrativ blæksprutte

Eva (1987) er administrativ blæksprutte hos Stresslæge.dk, bl.a. som ansvarlig for data indsamling og analyse af stresstesten. Du vil kunne møde Eva til din første stresssamtale når du starter dit AMSI®️ forløb. Eva har en PhD i immunologi, har været nede med stress, og valgte efter sit eget AMSI®️ forløb at skifte en karriere i medicinalindustrien ud med tid, nærvær, og frisk luft ved Vesterhavet sammen med sin mand, datter, og hund. Eva er under uddannelse til mindfulnessinstruktør og stressterapeut hos Stresslæge.dk

Kontakt

Skriv til medarbejders email

Øvrige medarbejdere hos Stresslæge.dk

Forløb ikon

Line

Markedsføringsansvarlig, teknisk hjælper og digital solstråle

Line (1990) er Stresslæges helt egen tekniske mesterdetektiv og digitale solstråle. Ud over at være tovholder på markedsføringen med nyhedsbreve, opslag og podcast, er Line teknisk hjælper på minikurser og i indbakken, så du får så god en oplevelse som muligt. Line har i egen virksomhed arbejdet med markedsføring, forretningsudvikling, teknik og mindset siden 2019. Hun blev ansat hos os i 2022.

Kontakt

Skriv til medarbejders email
Forløb ikon

Sofus Rønnov

Marketingblæksprutte og vores egen filmstjerne

Sofus (2001) er vores unge multitalent, som har hjulpet til i Stresslæge siden starten. Sofus redigerer alle vores videoer og podcastafsnit, og han hjælper til på de sociale medier. Sofus er i det hele taget godt kendt med optagelser og redigering fra filmens verden, hvor han har stået foran kameraet i flere store danske film.

Kontakt

Skriv til medarbejders email
Forløb ikon

Gustav Borch Lützhøft

Digital Designer & Frontend developer

Gustav (1995) er uddannet Cand.it. og har sit eget firma. Gustav er den vildeste webudvikler og tekniske tryllekunster, og han er bl.a. ophavsmanden til vores flotte hjemmeside her. Gustav sidder med udviklingen af de fleste af vores tekniske platforme og tjenester, og vi er endnu ikke stødt på et teknisk problem, han ikke har kunnet løse ...

Kontakt

Skriv til medarbejders email

Følg mig

Skriv til medarbejders email
Forløb ikon

Dorthe Hartvigsen

Bogholder

Dorthe (1965) er vores interne talknuser og regnemaskine, der holder styr på faktura og sørger for, at vi alle får løn i slutningen af måneden. Dorthe er megaskarp og har altid 110% orden i regnskaberne. Hun holder altid hovedet koldt og spreder glæde, selv igennem sine mails... og hun er altid god for en lille hyggelig snak.

Kontakt

Skriv til medarbejders email
Forløb ikon

Jan Dall

Business Strateg

Jan (1962) er vores forretningsrådgiver, businessstrateg og Master Mind i firmaet. Jan er knivskarp og har mange års erfaring fra erhvervslivet. Han har altid de rigtige spørgsmål klar - de nødvendige ... og virkelig irriterende ... spørgsmål samt et snorlige Excel-ark, der belyser sagens kerne med præcision og nøjagtighed.

Kontakt

Skriv til medarbejders email
Stresslæge Logo

Assensvej 506-510, Faldsled, 5642 Millinge
Email: info@stresslaege.dk
Tel: +45 23 46 24 02

Copyright © Stresslaege.dk 2024

Stresslæge Logo
Stresslæge Logo
Stresslæge Logo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev