Stresslæge Logo
Stresslæge Logo
Ikon

Tag dit første skridt ud af stress

SE MIT SEMINAR OG HØR HVORDAN

Pil
Til dig, der har prøvet alt...
Jeg har udviklet behandlingsmetoden, som får dig ud af din stress på den lange bane, og som gør dig fri af stress - for altid.  Så du kan begynde at leve - og ikke bare overleve - i dit liv.
“Jeg har indset at stress kan helbredes, hvis man selv er klar til det. Alkoholikeren der ikke selv synes der er er problem, kan jo heller ikke helbredes…. Jeg knækkede koden, da det gik op for mig, at der var STOR forskel på “lyst og behov”. Hvad har jeg “lyst” til OG hvad er mit “behov”!!! Det mest overraskende for mig i AMSI har været den positive effekt af den blandede gruppe. Det BEDSTE har været en helbredelse af mange år med stress. TUSINDE tak til Trine og team, I har virkelig fat i noget der virker.”

Louise, selvstændig

”Jeg havde prøvet et 8 ugers mindfulness kursus, jeg gik til yoga og havde fået psykologsamtaler. Men det var ikke nok. Jeg kunne ikke sætte brikkerne rigtigt sammen og gik ned med stress igen. På AMSI fik jeg sat brikkerne rigtigt sammen og fik de brikker, jeg manglede. Og så var der backup, støtte og vejledning 24/7 og et rigtig godt sammenhold med de andre stressede på holdet. Nu tør jeg stå ved den, jeg er!”

Sara, 41 år, sygeplejerske

Seminaret er for dig:
som har prøvet det HELE, psykolog, stresscoach, mindfulness kurser, læst alle de rigtige bøger om stress, og STADIG ikke har det godt → som ved, du skal gøre noget HELT andet end det du plejer, for ikke at ende med stress igen som er parat til at arbejde med dig selv på et dybere plan og ikke bare gå efter symptombehandling som ved at wellness, massage, og andre quick fixes, IKKE ændrer din situation og dig, som godt ved, at du selv er din værste fjende ift. at ændre på din situation OG som ved du ikke kan gå vejen selv, uden støtte og guidning (så havde du nok gjort det!) I seminaret kan du bl.a. høre om forskellen på stresshåndtering og stressbehandling, og hvorfor håndtering af stress kun virker på den korte bane, og behandling på den lange bane. >> FÅ TILSENDT SEMINARET HER <<  

Bølge
Her får du recepten på et stressfrit liv
AMSI® er min recept på et stressfrit liv for dig, som er ramt af stress – og måske har været det flere gange – og som ønsker at sige farvel til stress – én gang for alle. Recepten bygger på mine egne erfaringer som tidligere stressramt, min viden og erfaringer fra læge- og psykoterapeutverdenen, og, ikke mindst, min egen rejse med mindfulness. Alt det tilsammen er blevet til mit succesfulde stressforløb, Aldrig Mere Stress Igen, AMSI®, som jeg har gennemtestet og kørt siden 2016, hvor mange hundrede stressramte har været igennem forløbet. Det virker!

Du kan også blive fri af stress for altid

I seminaret får du indsigt og viden samt konkrete redskaber til at tage de første skridt ud af din stress, så du er i gang med det samme. Seminaret varer ca. 60 min, og det er lang tid for en stresset hjerne, men du kan til hver en tid tage en pause og komme tilbage og se resten, når du er klar igen. >> Tilmeld dig seminaret her << Jeg glæder mig til at have dig med!
Trine Rønnov Stresslæge

bølge
Stresslæge Logo

Assensvej 506-510, Faldsled, 5642 Millinge
Email: info@stresslaege.dk
Tel: +45 23 46 24 02

Copyright © Stresslaege.dk 2024

Stresslæge Logo
Stresslæge Logo
Stresslæge Logo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev