Stresslæge Logo
Stresslæge Logo
Ikon

Stressforløb

Der er mange tilbud og veje ud af stress, men desværre har de færreste en langtidsholdbar effekt.

Pil
Når du er ramt af stress, har du brug for de rette værktøjer og støtte hele vejen til at skabe transformationen fra at leve det liv, du blev syg af, til at leve det liv, du drømmer om med overskud, glæde og livskvalitet. Hos Stresslæge.dk tilbyder vi derfor stressforløb, der hjælper dig gennem stress på en professionel og helhedsorienteret måde.

At blive stressfri handler ikke bare om mere viden om stress.

Du har sikkert masser af viden om stress, men du har brug for at implementere din viden i din hverdag. Det er ikke “bare lige sådan” at ændre hele fundamentet for din måde at leve dit liv på. Der er altid en rigtig god grund til, at du har de vaner og mønstre med dig, som gør, at du i dag er bedre til at være forælder, partner, ven og medarbejder, end du er til at passe på dig selv.  For at ændre dine vaner og mønstre, som er årsagen til din stress, er det altså ikke nok at behandle symptomer som dårlig søvn, smerter, indre uro, tankemylder, angst, udmattelse osv. Derfor arbejder vi med årsagerne til din stress. Hvad var det, der gjorde, at du blev ramt af stress, som stadig puster dig i nakken igen og igen? Når først du er bevidst om dette, kan du med vores eksperthjælp skabe transformationen til at leve det liv, du drømmer om.

>>Klik her og læs mere om alle vores forløb og stressbehandlingstilbud<<

 

Få hjælp til håndtering af din stress i Stresslægens nyhedsbrev.
Tilmeld dig her

Vi skal have din tilladelse for at kunne kontakte dig, og sende dig mails. Ved tilmeldingen her, modtager du automatisk Stresslæge.dk's ugentlige mails med inspiration og tilbud.

Du kan til hver en tid framelde dig de ugentlige mails, enten ved at trykke "unsubscribe" nederst i mailen, eller ved skriftlig henvendelse til os på info@stresslaege.dk .

Find gode råd om stress

icon

Smut forbi vores blog og få hjælp til at finde vejen ud af din stress

Bliv klogere på stress her

Brug for en snak?

icon

Jeg sidder klar til at tale med dig om din situation og stress

Book en samtale her

Kontakt os

icon

Adresse

Assensvej 506-510
Faldsled, 5642 Millinge

Email

info@stresslaege.dk

Telefon

+45 23 46 24 02

Stresslæge Logo

Assensvej 506-510, Faldsled, 5642 Millinge
Email: info@stresslaege.dk
Tel: +45 23 46 24 02

Copyright © Stresslaege.dk 2024

Stresslæge Logo
Stresslæge Logo
Stresslæge Logo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev