Stresslæge Logo
Stresslæge Logo
Ikon

Stress

Alt, hvad du skal vide om stress, finder du her ...

Pil
"At gå ned med stress er ikke ufarligt. Det kræver professionel behandling med indsigt, viden og kompetencer. Symptombehandling og ”en ny plan” er ikke nok, da risikoen for gentagelse er alt for stor. Lad være med at tage chancen." Stress har mange årsager, og det er en udbredt misforståelse, at stress skyldes for meget arbejde - det gør det sjældent. Stress skyldes ydre pres lige så ofte, som den skyldes vores indre tanker og reaktionsmønstre.  En stressbehandling bør derfor have flere perspektiver, så man på den måde kan sikre, at den stressramte lærer at mærke og passe på sig selv. Med selvindsigt og nye kompetencer er det muligt at ændre oplevelsen og responsen på det ydre pres, ligesom bedre håndtering og tilstrækkelige pauser kan give os et bedre udgangspunkt for at se, forstå og ændre responsen i vores indre. I stresslæge.dk arbejder vi med stressbehandling, der tager udgangspunkt i det hele menneske. Vi hjælper også virksomheder, der ønsker at sikre sig et stressfrit arbejdsmiljø. Forebyggelse af stress kræver tid og penge, men det er intet i forhold til, hvad det kræver af tid og penge, hvis det først går galt.  

Har du brug for viden om stress?

Så er du kommet til det rigtige sted! På siden her finder du alt, du har brug for at vide om stress, så du kan blive klogere på denne helt naturlige, men komplekse, biologiske mekanisme og dens konsekvenser, når den går hen og bliver længerevarende og skadelig. Stresslæge.dk er et stærkt team af tidligere praktiserende læger og aut. psykologer, der er specialiserede på stressområdet. Sammen sørger vi for, at du kommer helt ud af din stress og aldrig bliver stresset igen. Hos os finder du alt, du skal vide om stress og stressbehandling. Læs bl.a.

Få hjælp til håndtering af din stress i Stresslægens nyhedsbrev.
Tilmeld dig her

Vi skal have din tilladelse for at kunne kontakte dig, og sende dig mails. Ved tilmeldingen her, modtager du automatisk Stresslæge.dk's ugentlige mails med inspiration og tilbud.

Du kan til hver en tid framelde dig de ugentlige mails, enten ved at trykke "unsubscribe" nederst i mailen, eller ved skriftlig henvendelse til os på info@stresslaege.dk .

Find gode råd om stress

icon

Smut forbi vores blog og få hjælp til at finde vejen ud af din stress

Bliv klogere på stress her

Brug for en snak?

icon

Jeg sidder klar til at tale med dig om din situation og stress

Book en samtale her

Kontakt os

icon

Adresse

Assensvej 506-510
Faldsled, 5642 Millinge

Email

info@stresslaege.dk

Telefon

+45 23 46 24 02

Stresslæge Logo

Assensvej 506-510, Faldsled, 5642 Millinge
Email: info@stresslaege.dk
Tel: +45 23 46 24 02

Copyright © Stresslaege.dk 2024

Stresslæge Logo
Stresslæge Logo
Stresslæge Logo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev