Stresslæge Logo
Stresslæge Logo
Ikon

Akut stress

Læs, hvad du skal gøre, hvis du er ramt af akut stress.

Pil
Når du eller din medarbejder rammes akut af stress, er der brug for hjælp med det samme. Jo tidligere indsats og professionel håndtering, des større sandsynlighed er der for en hurtig tilbagevenden til normal funktion. Får du ikke hjælp i tide, kan det betyde øget risiko for depression eller angst, da nervesystemet er overbelastet og derfor har brug for øjeblikkelig hjælp til at standse udviklingen af stress

Vi tilbyder akut stressbehandling

Som akut-stresset får du med det samme tilbudt en samtale til afdækning af din situation og hjælp til at standse udviklingen af din stress. Udfyld vores spørgeskema om din situation og stress, og du vil herefter blive kontaktet med henblik på en samtale.  Herfra bliver der taget hånd om dit forløb, så du bliver guidet skridt for skridt ud fra DIN individuelle situation. Vi støtter dig således i at vælge det rette forløb for dig, om det er 1:1-samtaler eller et af vores specialiserede forløb, i samarbejde med dig og din nærmeste leder. Du skal ikke selv undersøge en masse, når du er akut stressramt. Du har brug for at få den rette vejledning og en støttende hånd i ryggen, indtil du er helt ude af din stress igen. Så kan du bruge energien på at arbejde med din proces og de nye værktøjer, du får undervejs, til at blive stressfri og lære aldrig at gå ned med stress igen.

Få hjælp til håndtering af din stress i Stresslægens nyhedsbrev.
Tilmeld dig her

Vi skal have din tilladelse for at kunne kontakte dig, og sende dig mails. Ved tilmeldingen her, modtager du automatisk Stresslæge.dk's ugentlige mails med inspiration og tilbud.

Du kan til hver en tid framelde dig de ugentlige mails, enten ved at trykke "unsubscribe" nederst i mailen, eller ved skriftlig henvendelse til os på info@stresslaege.dk .

Find gode råd om stress

icon

Smut forbi vores blog og få hjælp til at finde vejen ud af din stress

Bliv klogere på stress her

Brug for en snak?

icon

Jeg sidder klar til at tale med dig om din situation og stress

Book en samtale her

Kontakt os

icon

Adresse

Assensvej 506-510
Faldsled, 5642 Millinge

Email

info@stresslaege.dk

Telefon

+45 23 46 24 02

Stresslæge Logo

Assensvej 506-510, Faldsled, 5642 Millinge
Email: info@stresslaege.dk
Tel: +45 23 46 24 02

Copyright © Stresslaege.dk 2024

Stresslæge Logo
Stresslæge Logo
Stresslæge Logo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev